Löysin tälläisen mukavan uuden ohjeen maustekakulle. Helppo ohja ja maukas maultaan, sellainen sopivan kostea.
250 g purkki maitorahkaa
½ dl maitoa
1 dl sokeria
2 dl siirappia
1 tl jauhettua neilikkaa
1 tl hienonnettua kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl jauhettua pomeranssin kuorta
2 dl rusinoita
200 g sulatettua voita tai margariinia
1½ tl soodaa
6½dl vehnäjauhoja
Sekoita rahka ja maito sekaisin ja lisää sokeri, siirappi ja sulatettu jäähdytety rasva edellisten joukkoon.
Sekoita mausteet, sooda ja rusinat vehnäjauhojen kanssa ja lisää taikinaan.
Sekoita paksu taikina tasaiseksi
Paista kakku +175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
250 g purkki maitorahkaa
½ dl maitoa
1 dl sokeria
2 dl siirappia
1 tl jauhettua neilikkaa
1 tl hienonnettua kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl jauhettua pomeranssin kuorta
2 dl rusinoita
200 g sulatettua voita tai margariinia
1½ tl soodaa
6½dl vehnäjauhoja
Sekoita rahka ja maito sekaisin ja lisää sokeri, siirappi ja sulatettu jäähdytety rasva edellisten joukkoon.
Sekoita mausteet, sooda ja rusinat vehnäjauhojen kanssa ja lisää taikinaan.
Sekoita paksu taikina tasaiseksi
Paista kakku +175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
kaksi kakkua tein ja tuli hyviä..ihanan jouluiset tuoksut,tätä teen toistekkin.
VastaaPoista