torstai 18. lokakuuta 2012

Ajatukset harhailee !

Siis yllätin tänään itseni ajattelemassa, että miksi jouluun on vielä niin pitkä aika miksei se voisi jo olla kuukauden päästä. Olen tänä vuonna jotenkin normaalia malttamattomampi joulun odotuksessa. Ajatuksetkin laukkaavat kaikessa mahdollisessa jouluun liittyvässä, mutta mistään ei saa kiinni kunnolla. Enkä  saa mitäin kunnollista aikaiseksi. Suunnitelmia on niin paljon etten tiedä mihin tarttuisin ja mikä olisi tärkein. Projekteja on vaikka ja kuinka paljon mielessä mutta niihin tarttuminen ei vain tunnu onnistuvan. huoh ja vielä huoh. No eiköhän se tästä  rauhoitu. Päivitysten kanssa on vähän sama juttu kun ei vielä oikein viitsi kaikkea joulua kaivaa niin miettii että mitäs sitä voisi sitten jo päivitellä ja kuviakin pitäisi etsiä arkistoista. Viime vuotiset kuvat on arkistossa ja pitäisi päivittää mitä ei ole vielä käytetty ja uusia otellaan sitten pikkuhiljaa kun on mahdollista. Huvimajaa ja pihaa voisi jo ehkä laitella talviseen/jouluisen malliin heti ensikuun alkupuolesta alkaen.


 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Jouluun mahtuu niin paljon, että mikään aika ei tunnu riittävän. Kaksi kuukautta ja ollaan jo hyvin lähellä.... Eiköhän ne ajatukset siitä jäsenny, kun hetken hengähtää ja miettii, millaisen joulun haluaa. Minä kaipaan rauhaa ja tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Totta, paljon mahtuu ja varmaan kaikki asiat järjestyvät vielä päässä. Taidan vain olla hiukan malttamaton nyt :) Tunnelma on aina tärkeää, samoin rauha ja lepo, ja ne kaikki ihanat maut ja tuoksut...

    VastaaPoista