perjantai 12. lokakuuta 2012

Joulumuffinssit

Jotain jouluista herkkua pitää aina välillä leipoa ja koska Salainen jouluystävä laittoi paketissa piparkakkumaustetta voisin sitä johonkin käyttää. Selailin joulu kirjoja ja löysin joulumuffinssin ohjeen. No kuinkas sittenkävikään eihän minulla ollut kaikkea tarvittavia aineksia joten piti sitten hiukan muokata ohjetta. Tein puolikkaan satsin kun meillä ei yleensä muffinssit tee kauppansa, Mitenkäs nyt kävikään taisin itse saada vain yhden kun olivat kuulemma niin hyviä.

12 kpl

250   g   voita
1½   dl   intiaanisokeria
2            munaa
2½   dl   vehnäjauhoja
½     tl    leivinjauhetta
2      tl    piparkakkumaustetta


kuorutus

2     dl     kermaa
100   g    vaniljatuorejuustoa
1     dl     mansikanmakuinen tomusokeri
               kirsikoita


Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon. Lisää kuivat aineet. Sekoita hyvin sekaisin.   Laita muffinsivuokiin ja paista 180 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Sekoita kerma, tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Laita pursotinpussiin ja pursota jäähtyneiden muffinsien päälle. Koristele kirsikalla.

Olin positiivisesti yllättynyt, hyviä oli.


 

 
 
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Heissan, löysin just jouluisen ihanan blogisi ja tekis kyllä mieli itsekin tehdä myös joulublogi, sen verran tässä jo jouluttaa !! ;)
    Kivaa viikonjatkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hilma ja tervetuloa blogiini. Toivottavasti viihdyt ja löydät täältä mukavia asioita. Tee ihmeessä joulublogi tämä on kovin hauskaa hommaa. Samoin sinulle hyvää loppu viikkoa.

    VastaaPoista