Meillä usein toivotaan jotakin erilaista iltapalaksi ja suolaiset piirakat on yksi hyvä vaihtoehto. No vääntäsin sitten yksinkertaisen ja helpon jauhelihapiirakan. Näihin suolasiin piirakoihin yleensä laitan mitä kaapissa sattuu olemaan. Tälläinen siintä tällä kerralla tuli.
Pohja:
125 g margariin
3 dl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta
½ dl vettä
Täyte:
1 pieni sipuli
valkosipulia maun muka
300 g jauhelihaa
1 tl yrttikristallisuolaa
tomaattia
aurinkokuivattua tomaattia
Päälle :
1-1½ dl kermaa
1 muna
2-3 dl juustoraastetta
Nypi margariini ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirasvuoan pohjalle.
Pohja:
125 g margariin
3 dl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta
½ dl vettä
Täyte:
1 pieni sipuli
valkosipulia maun muka
300 g jauhelihaa
1 tl yrttikristallisuolaa
tomaattia
aurinkokuivattua tomaattia
Päälle :
1-1½ dl kermaa
1 muna
2-3 dl juustoraastetta
Nypi margariini ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirasvuoan pohjalle.
Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää joukkoon valkosipuli ja tomaatit. Mausta ja kaada sitten seos pohjan päälle.
Sekoita päälis aineet keskenään sekaisin ja kaada piirakan päälle.
Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti