keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sisustus kutsut ja muuta mukavaa

tänään on taas ollut päivä täynnä kaikenlaista pientä puurtamista. Sain syksyllä syntymäpäivälahjaksi ystävältä hanhen siis pehmo sellaisen, hänen omatekemänsä. Hanhi on herra Hannes ja joulun kunniaksi piti hänen saada itsellensä kaulahuivi ja tonttulakki. Siis ei muuta kun tekemään niitä ja hetkessähän ne syntyivätkin aamupäivän aikana. Kyllä nyt kelpaa herra Hanneksen odotella joulua.
Nuorilla on lukiossa viime ja tällä viikolla koeviikko. Koska päivä päättyy aikaisin tyttäremme tuli kokeen jälkeen kotiin ystävänsä kanssa ja he päättivät leipoa. Reseptin haku kesti melko kauan mutta kuinka ollakkaan hyvin naisille sopivasti ohje oli suklaakääretorttu. Nam se oli herkullista. En oikein kahvista välitä, mutta tämä herkku kaipasi kupillisen kahvia. Siis hetki rentoutumista herkkujen kera.
Iltapäivällä kerkesin vielä aloitella yhden joululahjan tekeleen ja jonkin verran tehtyäkkin sitä. Siis koko aika valmistuu jotakin ja pukinkontti täyttyy melkoisen varmasti ennen joulua. Illalla olikin vuorossa ystävän luona sisustuskutsut. Olen joskus vuosia sitten ollut yksillä saman tyyppisillä kutsuilla. Mielenkiinnosta läksin katsomaan mitä tarjolla on. Ja olihan sitä kaikkea kivaa ihan valinnan vaikeutta ihan. Yhden lasikuvun ja lautasen sitten ostin vaikka kaakao kupitkin olisi olleet kivat tai ihanat lasiset maitopullot.  Tästä osoitteesta voit tutustua kyseisen yrityksen tuotteisiin ja toimintaa. http://www.serafiini.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti