keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Materiaaleja

Maanantaina kun olimme miehen kanssa yhtäaikaa vapaapäivällä läksimme pienelle metsäretkelle. Aurinko paistoi kauniisti, maa oli kuurassa ja lämpötila oli nollatuntumassa. Olipas ihanaa kävellä ja katsella maisemia. Keräilimme katkenneita puunoksia ja risuja sekä käpyjä askartelua varten. Materiaalien keruu jäi hiukan viimetippaan tänävuonna onneksi ei pakkaset kerenneet vielä kunnolla tulla. Naapureillamme on metsätontti tuossa tien toisella puolella ja he kaatelivat jokin aika sitten puita sieltä. Naapuri sitten kävi sanomassa, että jos tarvitte havuja hakekaa vaan sieltä niitä kyllä riittää. Hiukan katajan oksiakin onnistuimme saamaan. Lisäksi sammalta kerättiin ja se olikin helppoa kun oli maa kuurassa lähti sammaleet kunnon levyina. Nyt sitten jostakin aikaa että saa nämä kaikki materiaalit työstettyä. Ajatuksena on ainakin muutama sammalpallo ja havukranssi. Ulos täytyy tehdä havuista jonkinlainen havupuu valoille. Valmiista töistä tulee postauksia kunhan ehdimme niitä valmistamaan.


 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 


 

2 kommenttia:

  1. Ihania aarteita olet metsästä löytänyt. Minulla vähän samoja vinkeitä! :-) Tervetuloa käymään joulublogissani tahtientuiketta.blogspot,com.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tykkään värkätä kaikkea kivaa luonnonmateriaaleista. Nyt vain opiskelut on olleet hiukan esteenä, mutta eiköhän ne tästä taas. Kiitos kutsusta mielelläni vierailen blogissasi. Liity sinäkin sivujen lukiaksi.

    VastaaPoista