tiistai 29. lokakuuta 2013

Pasteijoita

Nyt kerkesin kokeilla muutamia pasteija vaihtoehtoja ettei aina tulisi tehtyä niitä ihan perinteisiä. Herkullisia oli ja tekivät hyvin kauppansa. Näitä varmaan tarjotaan joulunaikaankin. Taikina on edelleenkaupan valmistaikinaa. Vielä ajattelin kehitellä muutaman muunkin vaihtoehdon, mutta näillä mennään nyt. Jauheliha versiot siksi, että sieniallergiaa löytyy joten vaihtoehtoja on oltava.

Jauhelihapasteijat;

Jauhelihaa
Sipulia
Pestoa
Suolaa maun mukaan

Jauhelihasuppispasteijat;

Jauhelihaa
Suppilovahveroita
Sipulia
Suolaa
Pestoa



Suorakaiteet on jauheliha ja kolmiot jauhelihasuppis.


 
 

1 kommentti:

  1. Suppilovahverot on hyviä, mun miehen äiti tekee aivan ihanaa piirakkaa suppilovahveroista ja keltavahveroista :).

    VastaaPoista