tiistai 29. lokakuuta 2013

Tunnelmointia joululehden kera

Ensimmäinen joululehti tuli hankittua viime viikolla ja se on Kaikkien aikojen Joulu. Nautiskelin lehdestä kuumankaakaon kera jossa oli kermavaahtoa päällä sekä pipareita makustellen. Odotukset oli kovat ja innostus suuri, Pettymys oli kuitenkin pienoinen, kun lehdessä ei sitten ollutkaan juuri mitään luettavaa. Oli siinä hyviä juttujakin, mutta jotakin vain jäi puuttumaan. Onko vika minussa vai lehdessä en tiedä. Odotinko liikaa vai olenko jo kyllästynyt joululehtiin. Ehkä olisi pitänyt olla enemmän koristeista tai käden tekemistä. No luettu kuitenkin on ja tuskin jää ainoaksi lehdeksi tänäkään vuonna. Jännityksellä odotan miten seuraavan lehden kanssa käy.


Kansikaan ei ole oikein jouluinen

 

 
 
 

3 kommenttia:

 1. Minusta joululehtien ongelma alkaa olla se, että ne täyttyvät mainoksista ja sellaisista ideoista, jotka vaativat melkoisesti rahaa. Esimerkiksi joulukotien sisustukset ovat sitä luokkaa että siihen tarvitaan jo stailisti.

  Sinun blogisi vahvuus on muuten se, että kirjoitat itse tehdyistä asioista. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ne lämmittää aina mieltä. Tutkiskelin itsekin asiaa tarkemmin ja huomasin tuon saman asian että mainoksia on valtavasti. Ja kyllä kodit on liian hienoja ja reseptit erikoisia. Minä ainakin kaipaan välillä jotakin tavalista ja perinteistä. Siis ihan tavallisia koteja, normaaleja tekemisiä, tavallisia lahjaideoita joihin on varaa jne. Kiitos Mia avasit silmäni tajuamaan mikä on vikana näissä nykyisissä lehdissä.

   Poista
 2. soooo lecker!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  VastaaPoista