torstai 18. lokakuuta 2012

Joulukorttipaja

Joulukorttipaja on avattu ja ensimmäiset kortit on valmistuneet. Into oli kova, mutta tulosta ei meinannut syntyä sitten millään. Viikonloppuna pitää jatkaa ja yrittää saada parempia kortteja aikaiseksi. Ne on aina nämä ensimmäiset sellaisia harjoitus kappaleita eikä tyydytä millään omaa silmää. No ehkä ne siintä sitten taas kun riittävän monta tekee.

Kuvan laatu ei paras mahdollinen, kun on sillä vanhalla kännykällä otettu. Tänään uusi kännykkä käyttöön ja siinä pitäs olla parempi kamera. Nähtäväksi jää.


  

 

 

 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Nuo siilikortit on kyllä tosi suloisia!! <3 Mä aina vaan haaveilen itse tekeväni kortit, mutta koskaan en ole tyytyväinen niihin, mitä teen.. Ja lopulta sitten mä otan kuvan lapsista ja teetetään siitä kortti. Se on kyllä sellainen takuuvarma, joka toimii. Ehkä joku joulu mäkin onnistun noissa korteissa ja saan sellaisia lähetettyä!! :)

  VastaaPoista
 2. Hei rohkeesti vaan teet ja hyvä niistä tule. Mulla on tuo sama juttu et en ite ole tyytyväinen koskaan omiin tekemisiin. Ne kuitenkin on mun näkösiä ja eipä kukaan kortin saanut ole vielä valittanut että olipas kamala. :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs täällä on oltu ahkerina. Oma joulukorttiprojekti on tänä vuonna pahasti myöhässä, kirjekuoret sentään sain ostettua tänään:)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hei! Mistä olet ostanut tuota paperi missä lukee hyvää joulua? Saman tyylinen paperi olis ajatuksissa, käytiin tänään hakemassa korttipohjia paikallisesta pahvirasiafirmasta ja olis jo kova into päästä tekee ensimmäiset kortit :) t.Merja

  VastaaPoista
 5. Ai ahkeria, kun vasta muutama kortti tehtynä. Nyt kyllä olisi kova into tehdä, mutta työt sotkee pahasti tätä projektia. Ensiviikolla jatkan ja josko sitten saisi hiukan enemmän valmista. :) Merja paperin olen ostanut Sinellistä jo viime syksynä. Ja muistaakseni jostakin netti askartelukaupasta. Googletappa joulupaperit tms. josko niin löytyisi.

  VastaaPoista