perjantai 26. lokakuuta 2012

Joululehtiä

Nyt ne on saapuneet kauppoihin nimittäin ensimmäiset joululehdet. Ja niin tänä vuonna kuin kaikkina muinakin vuosina minä sorruin jo heti osamaan kolme lehteä. Kylläpäs olikin ihania lehtiä ja ihania juttuja. Leivontalehden joulunumerossa oli monia ihania ohjeita joita ajattelin kyllä kokeilla. Uusia ideoita ja askartelu sekä käsityöohjeitakin löytyi monen moisia. Saas nähdä montako näitä tulee ostettua kaiken kaikkiaan. Minkäs teet kun on heikkona joululehtiin.


 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Lehdet olivat suorastaan tyrkyllä kassan vieressä! Vielä en ostanut. Sorrun ehkä ennen seuraavaa yövuoroa ja toivon hiljaista yötä, jotta voin lueskella ;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin nappasin heti kaksi mukaan, mutta ajattelin yrittäää hillitä itseäni ja ainakin odotella hetken, ennenkuin puhdistan kaupan lehtihyllyt ;)

  VastaaPoista
 3. Sama juttu täällä, joululehtiä on pakko saada, kaksi noista kuvasi lehdistä täällä jo onkin...lisäälisää;)
  Ihana tämä blogisi...joulustellaan...

  VastaaPoista
 4. Mieheni osti mulle toissa päivänä kaksi joululehteä ja sanoi, että saan nauttia niiden lukemisesta meidän pienellä reissulla!! <3 Oli kyllä ihana ylläri ja oli ihanaa rauhassa niitä lukea. Kyllä niistä aina jotain kivoja ideoita saa! :)

  VastaaPoista
 5. Minä odotan jo maltamattomana, etä tulisi Kotivinkin joululehti kotiin kanetuna. Muiselen, eä sen piäisi tulla nyt tällä viikolla. Minäkin ajatelin yövuorossa lueskella sitten kun ei mikään käsityö kiinnosta. Olete aika vahva luonoisia kun pystytte vastustamaan joululehtiä. Minä onnistuin taiselussani ihan yden kokonaisen päivä :) Kiitos Hilma :)

  VastaaPoista