keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lumiukkosopan maistelu

Päätin kokeila ihan kaikkea hyvää jouluista syömistä ja juomista riittävän ajoissa, että tiedän sitten mitä haluan jouluna nautiskella. Nyt oli vuorossa lumiukkosoppa. Viime vuona teine lumiukkosoppaa lahjaksi useampia pusseja itse en kuitenkaan sitä muistanut maistaa ollenkaan. Nyt sitten päätin testata tämänkin. Oikein hyväähän se oli ehkä hiukan liian makeaa minun makuuni. Tosin voi kyllä johtua siintäkin, että en ole leikkaukseni jälkeen oikein pystynyt mitään syömään niin makea olikin sitten liikaa. Suosittelen kaikille kuitenkin makean nälkään tai muutenvaan herkuksi tai lämmikkeeksi.

Lumiukkosoppa:

2  dl    maitoa
2  rkl   kaakaota
3  kpl  vaahtokarkkeja
           karkkikeppi

Lämmitä maito ja lisä joukkoon kaakaojauhe. Kaada kuppiin ja lisää vaahtokarkit ja karkkikeppi. Nautiskele.


 
 
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Lumiukkosoppa on todellinen herkku. Kokilin sitä itse viime talvena. Silloin en löytänyt karkkikeppejä mistään, koska joulunaika oli jo ohi. Korvasin karkkikepin mansikkalaku-pötköllä- Pötköstä tuli aika veltto :D Lisäksi ohjeeseen kului suklaapala mukin pohjalle. Makea oli!

    VastaaPoista
  2. Makea on joskus hyvästä :) Täytyykin alkaa kokeilemaan erilaisia versioita. Teen näitä kyllä kaikille lapsille tänä vuonna joulunodotus paketeihin.

    VastaaPoista
  3. Miten laitoit tämän kun annoit lahjaksi? Eikö tuo mene pilalle jos noin antaa? Ihana lahjaidea kun vaan keksisi miten pakkaan.

    VastaaPoista