Leivoin eiliseen kynttilä esittelyyn lantturieskoja sekä samalla reseptillä porkkana rieskoja. Ohjeen löysin K-supermarketin reseptilehtisestä jonka kauppa reissulla oli nappassut mukaani. Ohje oli helppo ja nopea. Rieskojen maku ihana ja jakoi suosion toiset tykkäsivät lantusta enemmän toiset porkkanasta. Olivat kuitenkin kaiken kaikkiaan parempia kuin perunarieskat.
LANTTURIESKAT
LANTTURIESKAT
16 kpl
Ainekset;
1 pkt (500g) lanttusurvosta
n. 3 dl ruisjauhoja
n. 1 dl vehnäjauhoja
1 rkl siirappia
½ tl suolaa
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Lanttusurvoksen tilalle voi laittaa porkkanasurvosta.
Muotoillaan pellille n. 10 cm halkaisijaltan oleviksi ohuiksi rieskoiksi.
Paistetaan uunissa 225* noin 15-20 min
Tarjoile heti lämpiminä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti